Last van verstoppingen in wc, afvoer of riolering? Antwerpse Ruimdienst is je ontstoppingsdienst in regio Antwerpen.  Want verstoppingen hebben voor ons geen geheimen meer. Een verstopte gootsteen, toilet of afvoer: wij lossen het op. Onze specialisten helpen je vakkundig uit de nood, met geavanceerde HD-technieken of vacuümresolutie – meestal zonder enige vorm van breekwerk.

Blijf niet zitten met je probleem. Voor elke verstopping is er een oplossing!

Afvoer & leiding ontstoppen


Een verstopte afvoer of leiding: het gebeurt in ieder huishouden. Het resultaat van een maandenlang proces, waarbij vuil en papier zich ophopen in de afvoerleidingen. Antwerpse Ruimdienst is met geavanceerd apparatuur en jarenlange ervaring dé aangewezen specialist om je afvoer en leidingen te ontstoppen.

Onze techniekers hebben in hun combinévoertuigen alle nodige apparatuur om zowel vacuum als met hoge druk te ruimen, reinigen en ontstoppen.

  •   Als je merkt dat het water minder snel wegloopt of stilstaat, is het tijd om ons te contacteren
  •   Wij ontstoppen afvoeren en leidingen afvoer in een handomdraai
  •   Zonder chemische producten, wel met moderne apparatuur die je afvoer 100% ontstopt
  •   échte vakmannen die alle nodige apparatuur bij hebben, voor zowel vacuüm resoluties als HD techniek

Riool ontstoppen


Een vieze rioollucht in je woning of bedrijf, water in de wasbak dat niet meer goed doorloopt: de kans is groot dat de riolering verstopt zit. En omdat een maandenlange ophoping van etensresten, zeepresten, vet,... niet vanzelf oplost, is het tijd om in actie te schieten. Antwerpse Ruimdienst to the rescue: professionele hulp om je riool te ontstoppen en om verdere schade aan je riolering te vermijden.

 

Alle rioolproblemen lossen wij correct, snel en netjes op. Dit doen we met geavanceerde technieken, waarmee we de meest hardnekkige verstoppingen ongedaan kunnen maken. Hierbij gebruiken we geen chemische stoffen die je leidingen kunnen beschadigen. Dringende interventies voor je riool? Check!

  • Verstopte wc
  • Verstopte riool
  • Verstopte afvoer

Wij komen langs voor verstoppingen in Antwerpen, Wilrijk, Hoboken, Deurne, Brasschaat, Mortsel, Hemiksem, Schelle, Boom, Aartselaar, Hove, Schoten, Schilde, Berchem, Borgerhout, Wijnegem, Halle, Zoersel, Zandhoven, Ekeren, Edegem, Wommelgem, Borsbeek, Ranst, Malle, en Vorselaar. 

Afspraak maken? Of heeft u een vraag?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact