Verstopte toilet? 

Vragen over ontstopping? Bel ons op 03 232 19 44

Professioneel en proper ontstoppen

Afvoer & leiding ontstoppen


Een verstopte afvoer of leiding: het gebeurt in ieder huishouden. Het resultaat van een maandenlang proces, waarbij vuil en papier zich ophopen in de afvoerleidingen. Antwerpse Ruimdienst is met geavanceerd apparatuur en jarenlange ervaring dé aangewezen specialist om je afvoer en leidingen te ontstoppen.

Onze techniekers hebben in hun geavanceerde combinévoertuigen alle nodige apparatuur om zowel vacuum als met hoge druk te ruimen, reinigen en ontstoppen. Indien nodig kunnen zij ook camera-inspectie uitvoeren om de toestand van de afvoerbuizen te evalueren.

  •   Als je merkt dat het water minder snel wegloopt of stilstaat, is het tijd om ons te contacteren
  •   Wij ontstoppen afvoeren en leidingen afvoer in een handomdraai
  •   Zonder chemische producten, wel met moderne apparatuur die je afvoer 100% ontstopt
  •   échte vakmannen die alle nodige apparatuur bij hebben, voor zowel vacuüm resoluties als HD techniek

Riool ontstoppen


Een vieze rioollucht in je woning of bedrijf, water in de wasbak dat niet meer goed doorloopt: de kans is groot dat de riolering verstopt zit. En omdat een maandenlange ophoping van etensresten, zeepresten, vet,... niet vanzelf oplost, is het tijd om in actie te schieten. Antwerpse Ruimdienst to the rescue: professionele hulp om je riool te ontstoppen en om verdere schade aan je riolering te vermijden.

 

Alle rioolproblemen lossen wij correct, snel en netjes op. Dit doen we met geavanceerde technieken, waarmee we de meest hardnekkige verstoppingen ongedaan kunnen maken. Hierbij gebruiken we geen chemische stoffen die je leidingen kunnen beschadigen. Dringende interventies voor je riool? Check!

Ready to get Started?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact