Riool ontstoppen

Hangt er een vieze rioollucht in huis? Of spoelt het water in de wasbak niet snel genoeg meer door? De kans is groot dat de riolering is verstopt. En dan is het tijd om in actie te schieten.

Laat uw riool ontstoppen door Antwerpse Ruimdienst

Een verstopte riool zal immers niet vanzelf opgelost geraken. Het is het resultaat van een maandenlange ophoping van allerlei troep, etensresten, zeepresten, vet en stof. Om die ophoping voorgoed te ontstoppen, is professionele hulp nodig.

Doe een beroep op absolute professionals om uw rioolprobleem op te lossen. Bij Antwerpse Ruimdienst werken we correct, snel en netjes. Wij gebruiken geavanceerde technieken, waarmee we de hardnekkigste verstoppingen ongedaan kunnen maken. Hierbij gebruiken we geen chemische stoffen die uw leidingen kunnen beschadigen.

Indien u merkt dat het water minder snel afloopt, of u merkt een rioolgeur op in uw woning of bedrijf? Dan wacht u best niet al te lang om uw riool te ontstoppen. Niet alleen kan u bij verstopping uw sanitaire voorzieningen niet meer gebruiken, u loopt ook het gevaar dat uw riolering verdere schade oploopt. Probeer dit te
vermijden, en contacteer ons meteen.

Bij Antwerpse Ruimdienst pakken we niet enkel de riolering aan. We ontstoppen ook de afvoer en het toilet. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor dringende interventies. We zijn continu bereikbaar, en voor dringende zaken staan we meteen aan uw
deur.