Lekkages, veelvuldige verstoppingen, geurhinder… er is vast meer aan de hand in je rioolbuizen, putten, afvoerleidingen of riolering. De vakmannen van Antwerpse Ruimdienst onderzoeken het voor je woning of bedrijf, met gespecialiseerde detectiewerken.

Wij vinden het probleem én bieden de oplossing dankzij camera-inspectie, putdetectie en geurdetectie. 

Camera Inspectie Camera Inspectie huisriolering Buis camera inspectie

Camera - Inspectie

Aan de hand van camera-inspectie checken we de toestand van je rioleringsstelsel, gevolgd door eventuele verdere maatregelen. Beeldopname is mogelijk, met bijhorend verslag dat we achteraf aan je bezorgen. Onze moderne camera’s met zender laten uitgebreid onderzoek toe in afvoerbuizen, verborgen leidingen, putten en de ganse riolering. Barsten, scheuren of verstoppingen… we vinden elk probleem en we lossen het op.

Putdetectie

Wanneer U vermoedelijk wel een put heeft maar hem niet exact weet liggen kunnen wij deze voor U opsporen met putdetectie. Vraag telefonisch naar de prijzen en mogelijkheden.


Onderzoek 

Onze ervaren specialisten zoeken met behulp van al hun resources uit hoe de leidingen, putten en toezichtspunten van Uw rioleringssysteem lopen.

Dit in beeld hebben maakt het voor U, en voor de Antwerpse Ruimdienst als partner in rioleringsbeheer makkelijker om nu en in de toekomst daadkrachtig en efficient op te treden bij interventies.

 

Wij komen langs voor camera-inspectie en putdetectie in Antwerpen, Wilrijk, Hoboken, Deurne, Brasschaat, Mortsel, Hemiksem, Schelle, Boom, Aartselaar, Hove, Schoten, Schilde, Berchem, Borgerhout, Wijnegem, Halle, Zoersel, Zandhoven, Ekeren, Edegem, Wommelgem, Borsbeek, Ranst, Malle, en Vorselaar. 

Afspraak maken? Of heeft u een vraag?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact