Beerput ruimen

Beerput leegmaken? De Antwerpse Ruimdienst is dé ruimingsdienst voor het ruimen van elke put.

Laat uw beerput ledigen door Antwerpse Ruimdienst

Voor het ruimen van beerputten kan u terecht bij Antwerpse Ruimdienst. Een beerput ruimen is iets waar u best niet te lang mee wacht. Een te volle beerput kan er namelijk voor zorgen dat uw afvoerleidingen verstopt raken. Bovendien voorkomt het een heleboel geurhinder.

Er zijn een aantal dingen waaraan u kan merken dat het tijd is om de beerput te ruimen. Zo merkt u dit bijvoorbeeld aan de snelheid waarbij het water richting de afvoer stroomt. Indien het water minder snel afloopt, dan is de kans groot dat uw beerput geruimd moet worden. Ook opborrelende toiletten of afvoeren zijn een indicatie dat een grondig onderhoud aangewezen is.

Antwerpse Ruimdienst is dé partner voor Uw rioleringsbeheer en ruimen van putten. Wij werken voor particulier, residenties, appartementsgebouwen, KMO, overheid, horeca, nijverheid en de zorg.

De Antwerpse Ruimdienst verzorgt het onderhoud en reparatie van septische installaties en afvalwater systemen in de regio's : Antwerpen, Hoboken, Deurne, Berchem, Borgerhout, Wilrijk, Wijnegem, Wommelgem, Mortsel, Linkeroever, Boom, Schelle, Schoten, Schilde, Merksem, Hemiksem, Edegem, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Zoersel, Oostmalle, Malle, Westmalle, Herentals, Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Zandhoven, Ranst, Borsbeek, Burcht, Zwijndrecht, Kruibeke..