Beerput ruimen

Zit de beerput vol, en moet deze dringend geledigd
worden? Bij Antwerpse Ruimdienst zijn we klaar om u te helpen. Antwerpse Ruimdienst is dé ruimdienst voor de regio Groot-Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ruimen en reinigen van allerlei soorten putten.

Laat uw beerput ledigen door Antwerpse Ruimdienst

Ook voor het ruimen van beerputten kan u dus terecht bij Antwerpse Ruimdienst. Een beerput ruimen is iets waar u best niet te lang mee wacht. Een te volle beerput kan er namelijk voor zorgen dat uw afvoerleidingen verstopt raken. Bovendien voorkomt het natuurlijk een heleboel geurhinder.

Er zijn een aantal dingen waaraan u kan merken dat het tijd is om de beerput te ruimen. Zo merkt u dit bijvoorbeeld aan de snelheid waarbij het water richting de afvoer stroomt. Indien het water minder snel afloopt, dan is de kans groot dat uw beerput geruimd moet worden. En ook geurhinder is uiteraard een goede indicatie dat uw beerput vol zit.

Is het tijd om de beerput te ledigen? Wacht dan niet langer om ons te contacteren. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar. Contacteer ons voor het ledigen van uw beerput, en wij staan snel aan uw deur!

Contacteer ons