Ruimen van putten

Antwerpse Ruimdienst: de snelste expert voor het ruimen en reinigen van putten (Antwerpen).

Antwerpse Ruimdienst is al jaar en dag een begrip in Antwerpen. Put ruimen, put ledigen of put reinigen? Onze professionals zijn de geknipte specialist voor uw klus.

Put ruimen en put leegmaken in Antwerpen

Uw beerput laten leegmaken, moet u op tijd en stond inplannen. Want voor u het weet, kampt u met een overlopende put, vervelende geurtjes en een dringend probleem. Daarom doet u er goed aan om op tijd Antwerpse Ruimdienst te bellen.

Onze all-in service voor uw putten, verzekert u van een vlotte lediging én reiniging. Bent u toch vergeten om een afspraak in te plannen? Geen probleem, ook een snelle ruiming voeren we met plezier voor u uit.

Complete service in putten ruimen

Uw putten worden tot op de bodem gereinigd – grondig en professioneel. Alle afvalwater wordt nadien afgevoerd naar erkende zuiveringsinstallaties, waar het volgens de hoogste standaarden wordt verwerkt. Putten kunnen ook behandeld worden tegen vliegen en maden. Het is best om dit te laten doen in het voorjaar.

Wilt u uw put ook laten reinigen? Geen probleem! Wij voeren namelijk de reiniging en de lediging uit van uw:

beerput - septische put - sterfput - pompput - regenwaterput - waterput - syfonput - sterfput - overloopput - aalput - vetput - carwashslibput - bezinkput