Septische put ledigen regio Antwerpen

Heeft u een septische put? Dan moet deze uiteraard regelmatig geledigd worden. Er zijn een aantal dingen waaraan je kan merken dat het tijd is om de septische put te ledigen. Zo kan het zijn dat uw toilet minder goed doorspoelt. Ook geurhinder is typisch zo’n indicatie dat het tijd is om uw septische put te ledigen.

Laat uw septische put ledigen door Antwerpse Ruimdienst

Wanneer het tijd is om de septische put te ledigen, dan kan u uiteraard bij Antwerpse Ruimdienst terecht. Antwerpse Ruimdienst is dé ruimdienst in Antwerpen, en werkt supersnel
en netjes.

De ruimingswerken worden bovendien uitgevoerd door onze ervaren medewerkers, die correctheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun snelle service en know how is Antwerpse Ruimdienst een begrip geworden in de regio Antwerpen. Eén telefoontje naar Antwerpse Ruimdienst volstaat om onze medewerkers op pad te sturen.

Naast het ledigen van septische putten kan u bij Antwerpse Ruimdienst ook terecht voor het ruimen van andere soorten putten. U kan ons ook contacteren voor ruimen van vetputten en regenputten, en het ruimen van kelders.

Wacht niet tot uw septische put vol is, om problemen te vermijden. Contacteer ons vandaag nog, en onze medewerkers staan snel aan uw deur!

Contacteer ons